Wan Salahuddin's FotoPage

By: Wan Salahuddin Wan Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Feb-2006 03:07 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 9 photos...


Wednesday, 8-Feb-2006 08:01 Email | Share | | Bookmark
photo+ - -

 
 
 
View all 4 photos...


Monday, 23-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Artwork

 
 
 
View all 15 photos...


Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Time Student Dulu 2001-2005

 
 
 
View all 38 photos...


Sunday, 15-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Journey to the southern of segamat (REUNION 2006)

 
 
 
View all 60 photos...
13 hb january 2006.
Plan kitorang menjadi akhirnya nak jumpe balik geng2 Persatuan Penduduk-penduduk rumah no.50. beb selaku biro perhubungan dah susun aktiviti kitorang kat segamat.. dah laa guna WARTEL ptpl hehehe.. dah set cantik time nak berkumpul.. port strategik yang di pilih Putra Universiti .

gerak dalam kul 9 .. yang wat x puas ati nye.. sbb org penting x dapat hadir dalam reunion tu .. hafizal wat result x nak pegi.. buat semua org naik angin dgn dia... dia laa yang bersemangat sgt nak g sana.. Biro keselamatan (Malek, Biro Kemudahan Asas (Joe), Biro Hiburan (eddie),Biro kebersihan (Adoi bertolak dari Kuantan ke segamat, Biro hal ehwal agama & displin ( Jemey ) last skali Biro Runner & selaku cameraman (aku laa kot).... bertolak dari kl 9.30 janji kul 9.00 biasa laaa melayu punya janji hehehe... 2 biji keta bergerak.. keta aku dgn Gg disertai Abi. baru jek nak gerak perut lak lapar.. singgah dgn diorang Sg besi ... makan x nak mengalah jek... Kfc hahaha

kul 2.00 pagi kitorang tiba dgn selamat.. lepas tu lepak kedai angah sementara nak jemput Malek turun dari keretapi dari kluang.. joe dari kota tinggi , adoi dari kuantan ( bawak moto ). semua dah sampai proses cari hotel lak.. nak bajet murah hotel harmony pilihan kami semua.. condition ok laa..

14/01/2006

Aktiviti kitorang yang first mb cari harta pusaka.. hehehe. pe lagi ronda2 cinta botuuu.. jalan. lepas tu aktiviti cari makan2.. dari pagi x berenti makan.. best...

15/01/2005

semua dah prepare nak berpisah buat 1 thn... sedih gak aku.. nak jumpe diorang nak kena tunggu lagi 1 thn .. pepun mmg touching


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net